Cel mai mare eveniment moto din Ploiești, run de conștientizare, chiar în centrul orașului

Cel mai mare eveniment moto din Ploiești, run de conștientizare, chiar în centrul orașului. Peste 200 de motocicliști prezenți.

Toate cluburile de bikeri din județ, Hells Angels MC Ploiești, Draculas MC Ploiești, Legio Phoenix MC Nomad, Heavy Riders MC Ploiești, Happy Street Brotherhood MF Câmpina, Bikers Ploiești M.F. și școlile de șoferi Bon Voyage, CCC Admis și Sara Auto School Ploiești vor participa la run-ul de conștientizare.

 Evenimentul va avea loc pe esplanada Palatului Culturii din centrul municipiului, pe data de 27 aprilie 2024, între 14:30 și 16:30. Traseul prevăzut pentru motocicliști este următorul: începând de la zona de parcare a Palatului Culturii Ploiești, traseul va continua până la giratoriul Caraiman, apoi pe Bulevardul Republicii, giratoriul Kaufland Nord și înapoi la Palatul Culturii. Pentru a minimiza inconveniențele pentru ceilalți participanți la trafic, motocicliștii vor ocupa prima bandă a drumului.

Evenimentul se înscrie în acțiunile realizare sub egida programului ”Ploiești #LetsPLAY – Capitala Tineretului din România 2024”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Verified by MonsterInsights