Prințesa șuncilor pe motocicletă sau cam așa e Poliția Română

Un ”polițist” cu ghilimelele de rigoare a pus la dispoziție tehnica din dotare, mai exact motocicleta cu care se făcea că patrula candidatei Șoșo, the Lady of Russian Jambon, prințesa de rît vechi a politicii naționaliste rusești. Că Asociația Crescătorilor de Cai din România i-a dat interzis la a se mai sui pe o cabalină. Așa că apărătoarea granițelor slăninei cu boia s-a urcat pe o motocicletă a poliției. Îmbrăcată într-o uniformă militară că ea în delirul ei a plecat la război. Să apere cu prețul vieții marmitele cu fasole și cârnați, probabil.

Lăsând-o la o parte pe trompeta asta rusească ce aduce numai rău României și care i-a adunat pe toți care și-au aruncat medicamentele la WC, răspunsul la întrebarea nerostită este: DA, ASTA E POLIȚIA ROMÂNĂ.

Când nu bate cuba cu infractorii și încearcă să-i determine pe oamenii cinstiți să-și retragă plângerile etc, etc, polițiștii pun botul la și sunt fani personaje toxice. Dacă nu or fi și unii trompete, pardon, sirene ale rusiei, cum e și specimenul ăsta cu cașchetă. Și sigur sunt mai mulți nu numai rătăcitul ăsta.

Potrivit siteului aktual24.ro: Politistul care i-a dat motocicleta de serviciu lui Sosoaca ar putea fi dat afara. Comunicatul IGPR: „Condamnam ferm orice asociere a unui angajat al institutiei cu o persoana aflata in campanie electorala”

Lasă că îl ia șoșo la ea să o păzească de razele alfadeltagamma ale imperialiștilor americani.

I-am blurat mecla să nu se sperie copiii, femeile gravide, pensionarii și militarii în termen.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *