Coloana a 5-a în România își face de cap sau, mai corect, e lăsată să-și facă de cap

Dacă nu i-aș cunoaște pe ăștia de se laudă că ne conduc destinele aș zice că sunt io pranoic. Dar ăștia de cică ne conduc destinele n-ar fi în stare nici să conducă o bărcuță de hârtie pe ”fluviul” Dâmbu, așa de limitați sunt. Acum mă refer la ăștia din capu la țară, nu vorbim loco per moment.

Ce dacă e profesor și sas? S-a dovedit că l-am nimerit pe cel mai nesas dintre sași, ăla care dacă se duce între sașii lui îl pun ăia să păzească wc-ul din fundul curții să nu fugă căcatul. Ce vine sub el e o menajerie care ar sta bine la zoo Băneasa să le arunci banane și alune și ei să se scarpine în cur ca babuinii și să bage mâinile în gură.

Sunt buni la luat bacul când alții rup doctoratele, la glume de șantier naval cu băgat mâna sub fusta secretarei în timp ce hăhăie unsuros ca niște labagii notorii. Buni la combinații, la sinecure, la vândut funcții, apărat șpăgarii, făcut averi din salarii de cîrmaci de plută pe Bistrița, de vândut tot și toate. Și de vândut țara că tot nu le mai trebuie, de apărat clanurile de conlocuitori, de apărat polițiști corupți, jandarmi găzari, procurori citrici, judecători cu ciunga-n gură. Nu le pasă, nu-i mișcă nimic. Ei și penisulrile lor, restul la cioc!

De aia toate cozile de topor rusești care fac pe patrihoții sunt lăsați să aducă în spațiul public tot veninul, ura, propaganda de kkt a muscalilor, teoriile conspirației nefondate, tot ce vrea rusia să ne facă. Nicio structură nu face nimic. Au găsit un neica nimeni care după meclă nici nu părea cu toate șuruburile la mansardă și s-au bătut cu canciocul în piepturi că au găsit spionul rus. Și coloana a 5-a se fac că n-o văd, nu există, nu face niciun rău. Pentru că ei, în esența lor, sunt anti UE, vor dictatură, ar vrea și mai mulți bani și i-ar face chiar și dacă ar fi nevoie să stea în genunchi și să-l deschidă la prohab pe putin.

De aia avem națiolaniști de scară de bloc ca cei de la hAUR, de aia avem amazoana de rât vechi ca șoșoaca sau pe brbac’su cu mecla aia de săpător de morminte cu juma de normă. Sau gușă judokanul, sau severin sau maimuța aia de la vacanța mare etc, etc. Sunt coloana a 5-a alături de toți analfabeții funcționali sau doar analfabeți, creația a anilor de guvernare făcută pentru propiul interes.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *