Campanie electorală la Ploiești. Fluturași anti Dumitrescu

Precizare: Nu facem politică, nu sprijinim niciun partid, niciun candidat, doar constatăm.

Azi dimineață erau pe toate mașinile parcate.

Textul de pe verso este ăsta (ca să nu vă chinuiți să-l descifrați din poză):

Baronul PNL Lamborghini – Dumitrescu

Sunt Iulian Dumitrescu, preşedintele PNL Prahova şi, prin această scrisoare, vin pentru prima dată în faţa dumneavoastră ca să mă cunoaşteţi, la sfârşitul mandatului de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova. Vă cer din nou votul, pentru că vreau să rămân în continuare la conducerea CJ, dar mă tem că procurorii şi Nicolae Ciucă nu mă vor lăsa.

Cu siguranţă, aţi avut ocazia să auziţi vorbindu-se despre mine sub apelativele ’’Baronul Lamborghini” sau ’’Albanezu”. însă cei mai mulţi dintre dumneavoastră au auzit probabil de numele meu după ce Direcţia Naţională Anticorupţie m-a acuzat că am Duat mită 47 de milioane de lei^dar mi-au găsit în cont un mizilic de 16.210.000 de lei (3,3 milioane de euro), pentru că am mai apucat să cheltui ceva din ei pe un Bentley, un Lamborghini, o casă la Paris şi câteva genţi Chanel (comunicat oficial DNA: https://shorturl.at/cntY8‘>.

Ştiu că în acest mandat nu am avut timp să vin prin judeţ ca să mă cunoaşteţi, deşi m-aţi votat în 2020, sub sigla PNL. Am fost mai mult în vacanţă, prin Dubai, Abu Dhabi, Insulele Maldive, Insula Capri sau Nisa, în apartamentele unor hoteluri de lux, unde am fost nevoit să scot din conturi aproximativ 4.000 de euro pe noapte (comunicat oficial DNA:

https://shorturl.at/cntY8).

V-am promis multe: gaze, spitale, centuri ocolitoare, dar când era să le fac? Gândiţi-vă că nu este uşor să cheltui într-un an 600.000 de euro pe vacanţe scumpe şi pe obiecte de lux (comunicat oficial DNA: https://shorturl.at/cntY8).

Sunt puţin supărat şi pe presă. Sunt deranjat că mi se spune ’’Baronul Lamborghini”, deşi eu conduc un Bentley de 250.000 de euro, iar soţia mea conduce un Lamborghini ultimul model, de 400.000 de euro.

V-aţi întrebat de unde vine şi porecla ’’Albanezu”? Aţi văzut materialul ’’România, te iubesc!”, de la Pro TV, emisiune care mi-a devoalat toate afacerile ilegale? (Link Pro

TV: https://www.voutu be.com/watch ?v=7Ek0UXT0Jwk).

înainte să intru în politică şi în PNL, dar şi după aceea, toate firmele mele au fostînstrăinate unor cetăţeni albanezi şi astfel am scăpat de datoriile către statul român. Dacă vreţi să vă iniţiez în astfel de inginerii, evaziune fiscală şi spălare de bani (comunicat oficial DNA: https://shorturl.at/cntY8). puteţi să mă contactaţi, iar dacă nu vă răspund, să ştiţi că de Suni până vineri sunt în Dubai sau Maldive. In weekend prefer Monaco sau Paris, pentru că e mai aproape.

Mă adresez dumneavoastră şi cu un sfat de viaţă: faceţi bani, dragi prahoveni, furaţi cât puteţi, ca mine! Cu ei puteţi cumpăra orice – primari, influenţă, presă, dar în primul rând, oameni, voturi şi protecţie.

Noaptea, mă simt mult prea singur în casa mea de 800 de metri pătraţi din complexul ’’Stejarii”. Nici nu ştiu dacă merită să plătesc 10.000 de euro rată lunară, când aş putea să trăiescîn garsoniera în care am domiciliul fictiv, în minunatul oraş Plopeni, al cărei proprietar este amicul meu, primarul PNL al localităţii, Dragoş Niţă.

Ştiu, v-am promis gaze pe Valea Slănicului, centuri ocolitoare la Comarnic şi Azuga, dar şi un spital regional la Ploieşti. Nu a fost să fie, pentru că nu am avut timp să- mi respect promisiunile! Dacă mă votaţi din nou, să ştiţi că mă apuc de treabă. Doar să mă lase DNA, pentru că momentan procurorii mî-au interzis să merg la birou, la Consiliul Judeţean Prahova. Dau drumul ia noi studii de fezabilitate şi, în câţiva zeci de ani, poate o să reuşesc.

Aş mai spune multe, însă mă grăbesc să fug din ţară. Este posibil să fiu şi arestat. Mă încurcă puţin controlul judiciar pentru că trebuie să dau cu subsemnatul la poliţie în Bucureşti, deoarece, în realitate, acolo locuiesc.            ’           ’

IULIAN DUMITRESCU BARONUL PNL LAMBORGHINI

închei prin a vă reaminti sloganul meu, cu care am câştigat în 2020: Prahova pe primul loc!

Două chestii pentru băieții care au produs chestia asta:

1. Nea Titi care ia fluturașul ăsta de la ștergător, chiar dacă stă să citească tot textul, nu stă el să tasteze pe telefon toate linkurile alea, îl aruncă și merge mai departe. Poate 1% să vadă unde duc linkurile alea. Și poate 10% să scaneze codul ăla QR care duce la comunicatul DNA.

2.Dacă tot ați vrut să-l faceți știrb ca să-l urâțiți, fiți măcar profesioniști, că chestia aia neagră pusă pe dinți e penibilă.

În rest: sănătate!

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *