Lucrările de pe bulevardul cu castani

Ok, primul tronson, cel de la statuia Vânătorilor și până la bustul lui radu Stanian s-a finalizat, s-a pus și ultimul strat, ăla de uzură.

Acum s-a început pe tronsonul Radu Stanian-stația de la Poșta Mare. Rimarul a declarat ieeri într-o conferință de presă că va dura 3 săptămâni. Apoi urmează tronsonul intersecției bulevardului cu strada Gheorghe Lazăr, acolo se va renunța și la insulița de acolo care făcea separația de benzi. Lucrările (din aceiași declarație) vor dura cam până în iunie, deci se vor termina după 9 iunie, ziua alegerilor.

În concluzie: trebuia făcut și bulevardul, mai ales că este una dintre cele mai circulate artere ale Ploieștiului, lucrarea pare de calitate, s-au pus și rigole, arată civilizat. Disconfort există la orice lucrare de genul ăsta, oamenii oricum vor comenta, mai ales ăia care se cred născuți în mașină și n-ar merge pe jos nici măcar la wc. Singura problemă e că se face foarte mult praf și poate s-ar fi putu găsi o soluție pentru a se lucra noaptea. Lucru care ar duce, evident la alte vociferări proletare.

AICI e conferința de presă de care se face vorbire. Enjoy!

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *