Banca Națională a României – ”Ziua Porților Deschise”. Acum și la Ploiești

  • În zilele de joi, 18 aprilie, și vineri, 19 aprilie, în intervalul 11:00 – 19:00, vor fi organizate tururi ghidate pentru publicul larg în Palatul Vechi al Băncii Naționale a României din strada Lipscani nr. 25 (București), fără programare prealabilă, pentru a marca 144 de ani de la înființarea instituției;
  • Mai multe sucursale și agenții ale BNR din teritoriu vor fi deschise pentru public, în același interval orar;
  • În premieră, vizitatorii vor putea admira și exponatele din cadrul expoziției temporare Avram Iancu. Omul. Eroul. Legenda cu ocazia împlinirii a 200 de ani de la nașterea eroului național.

În contextul aniversării a 144 de ani de la înființare, Banca Națională a României invită publicul larg la cea de-a patra ediție a evenimentului Zilele Porților Deschise. Evenimentul va avea loc în zilele de joi, 18 aprilie, și vineri, 19 aprilie 2024, când vor fi organizate vizite pentru public în cadrul unor tururi ghidate de aproximativ 30 de minute, fără programare prealabilă, în intervalul 11:00-19:00 (ultima oră de intrare fiind 18:00), în grupuri de maximum 20 de persoane.

Restul de comunicat AICI.

Ce e este interesant este că se pot vizita și agenții din teritoriu printre care și Agenția Prahova, adică exact clădirea BNR de lângă Poșta Mare.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *