Un băiat cu bani dă sfaturi la săraci

Economistul șef de la BNR ne dă sfaturi și explică niște chestii. Lăsăm la o parte faptul că BNR este instituția aia din care ieși bogat dacă prinzi un post de conducere. Să trăiască partidul!

Valentin Lazea: Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai, deja trăiți cu mult peste posibilități. Refolosiți lucruri, reparați-le, mergeți mai mult cu mijloacele de transport în comun

Cum ziceam, omul dă sfaturi și explică niște chestii. Ele par de bun simț și el dă impresia că știe ce vorbește. Că doar nu e degeaba ditamai economistul. Și șef pe de-asupra.

Dar nu poți să nu te întrebi: cum banca mea națională se trezesc numai ăștia cu ceva bani la teșcherea să le explice la sărăkii că e nasol și că trebuie să strângă cureaua. Că nu prea cred că nenea ăsta merge cu pegasul la muncă încălțat în sandale reciclate și pleacă în Barbados cu trenul sau călare pe măgăruș.

AICI e declarația de avere a soției (din 2019 pe când era la ministerul economiei)  că gigelul de la BNR e așa de modest ca nu i-am găsit-o.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *