Nu-i partid comasat, e căcăsătorie

Un alt inutil al României, Rareș Bogdan, care după ce a contribuit pe lângă alții la aruncat cu căcat în meseria de jurnalist s-a dus și la UE să arate cum poți să iei un ban grămadă fără să faci nimic, mai vrea o tură că oricum deja e o gașcă de inutili și de hulpavi care vor la Bruxelles.

Și cum sare liberalismul din el ca puricii de pe maidanezi nu l-a deranjat cu nimic să se mângâie cu pesedeul pe sub masă așteptând întunericul ca să-și împlinească destinul de politicieni prin săruturi franțuzești.

Dar ca să arate boborului și fix boborului că el nu e de accord cu unirile contra naturii, a băgat repede o comparație filozofico-lacrimogenă că poate ăia de votau penelul îl mai iau o tură la ștampila. Asta în timp ce el numără euroii din portofel că oricum de păr pe cap nu mai are parte.

„Vă rog să mă înţelegeţi şi pe mine şi pe ceilalţi, uneori există căsătorii de convenienţă, nu spun de interes, în care îţi respecţi partenerul, că te-a pus mama cu tata să te însori, dar asta nu înseamnă că eşti îndrăgostit.” (sursa)

Am o întrebare pentru leberarul Rareș: cine stă capră și cine impinge? După prezentați cearșaful, nu? Că doar sunteți toți niște virgine care de abia au dat de politică.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *