Duminică 24 martie, două procesiuni la Ploiești

“Marșul pentru Viață” va avea loc duminică, pe data de 24 martie 2024, începând cu ora 12.30.

Marșul va urma un traseu stabilit, începând de la Biserica “Buna Vestire”, continuând pe strada Plevnei și trecând prin Biserica “Sfântul Antonie cel Mare”, strada Ștefan cel Mare, Bulevardul Independenței, până în Centru, la Monumentul voievodului “Mihai Viteazul”, unde se va organiza un moment artistic. După acest moment, marșul va continua spre Biserica “Sfântul Vasile”.

Pentru asigurarea desfășurării evenimentului în condiții optime, Biroul Rutier al Poliției Municipiului Ploiești și Poliția Locală Ploiești vor avea responsabilitatea de a restricționa circulația și de a menține fluiditatea traficului în zonă.

De asemenea, Parohia Romano-Catolică Ploiești, va organiza cu ocazia Floriilor Catolice, tot pe data de 24 martie 2024, între orele 11.00 și 11.30 procesiunea “Intrarea lui Isus în Ierusalim”

Evenimentul va fi coordonat de către echipajele Poliției Rutiere Ploiești și Poliției Locale Ploiești și va presupune restricționarea circulației auto pe traseul care începe de la Biserica Catolică de pe strada Ștefan cel Mare nr. 13, continuând până la intersecția cu strada Covurlui, cu o revenire în procesiune pe partea carosabilă.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *