Ce vrăji au mai făcut liberalii din Prahova sau cum se face un blat cinstit cu PSD-ul

PNL Prahova pur și simplu nu mai iese de sub influența ex FSN-iștilor convertiți la pediști transformați în liberali apărători ai liberalismului din tată în fiică. Cum e exemplul Robertei Anastase fiica celebrului tată pe care l-au alergat la revoluție muncitorii de la 1 mai să-l linșeze de comunist jegos ce era, dar lumea a uitat.

De când a început să zburde prin curtea peneleului, Roberta și-a făcut toate combinațiile posibile și a transformat ușor, ușor PNL Prahova în PD Prahova. Prea puțini liberali vechi și adevărați au rămas, restul s-au tras pe linie moartă.

Colegiul Director Judeţean al PNL Prahova a decis ca Iulian Dumitrescu să fie candidatul liberalilor la Consiliul Județean Prahova. Același for l-a desemnat pe Bogdan Nica drept candidat la Primăria Ploiești.

Despre baronul Dumitrescu nu mai are rost să despicăm firul în patru. Un baron flămând și atât. Corupția nu există, e lumea rea.

Despre doctorul Nica – Cine este Bogdan Nica, managerul Spitalului Județean Ploiești: Membru PNL trecut la ALDE când liberalii erau în opoziție / Funcțiile de conducere pe care le-a schimbat în ultimii 15 ani în instituțiile de stat

Pare liberal vechi și autentic și nu prea. Dar până la urmă ce naiba mai înseamnă liberal authentic?

Aceste două nume arată ce blat frumos s-a făcut în Partidul Comasat Român. Cu problemele pe care Dumitrescu le are cu DNA-ul, îl face PSD cerb lopătar prins în farurile electorale și o să-l toace cum toca Mihai Viteazul la turci pe la Călugăreni. Iar dacă o parte din blat e să scape baronelul de miss DNA o să fie un non combat de toată frumusețea. Plus ce a mai negociat Roberta pe județ, cum și-o fi împărțit PCR-ul primăriile.

Cât despre doctorul Nica, ați citit mai sus, nu? Are actualul primar, dacă o să-l sprijine aparatul de partid al PSD, destulă muniție ca să-l blocheze la mantinelă. Plus că, dat fiind faptul că doctorul Nica nu prea e sănătos tun (Managerul Spitalului Județean Ploiești, dr. Bogdan Nica, a suferit un infarct) s-ar putea ca la un moment dat să se retragă din cursă pe motiv de sănătate și stress etc.

Cu așa candidați de la PNL, PSD câștigă detașat, să cânte fanfara! Maestre, bis!

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *